2013. jan. 31.

Bevezető.

SZIASZTOK! :)
Ez a blog Liam Payneről fog szólni, és az ő szemszögéből fog íródni. Hamarosan felkerül az első rész. Remélem tetszeni fog:)

A történet bevezetője: 
" Liam és 4 barátja, egyik este Bulizni indultak. Eléggé berúgtak, amikor a 4 srác Liamet olyan dolgora vette rá, amit nem kellett Volna. Valaki kihívta a rendőrséget, Liamet pedig őrizetbe vették. Másnap elengedték, majd a bírósági tárgyalást kiírták 2 hét múlvára.  Liam eléggé menő, és híres volt, a barátai körében. Állandóan, mikor részegek voltak, tettek valami olyet, ami kicsit felforgatta az életüket. Nem túl nagy dolgokban gondolkoztak. Néha néha telefonbetyárkodtak, kötöszködtek az emberekkel, megviccelték őket. Ezútta magasabbra tették a mércét. "
Liam élete eléggé nehéz volt, ahhoz képest, milyen volt a suliban. Szülei elváltak, az apjával él, aki magasról tojik a fejére. 2 nővére van, Ruth és Nicola. Szinte ők nevelték őt fel, addig míg el nem érte a 16 éves kort. Liam ekkor bele szeretett egy lányba, akinek a neve Danielle. A suliban ők voltak, az álompár. Mindenki csodálta őket, és imádkoztak, hogy nekik is legyen ilyen szép kapcsolatuk. 2 évig voltak együtt, mikoris Liam betöltötte a 18. életévét, és a barátaival bulizni mentek. Másnap, mikor felkelt a rendőrségen találta magát. A nővére Nicola járta ki neki a flementést, majd kapott egy levelet amiben az állt, hogy 2 hét múlva bírósági tárgyaláson kell részt vennie...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése